Известие

Collapse
No announcement yet.

Сменям кораба

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ще ме извиниш, но явно не си на зор да я продадеш...без снимки и подробности, трудно някой ще ти каже дай да я вземам.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
      Ще ме извиниш, но явно не си на зор да я продадеш...без снимки и подробности, трудно някой ще ти каже дай да я вземам.
      То на тези времена със подробно инфо,снимки и т.н.,никой няма интерес па камоли така.
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

И цената е?
        0888515205

Comment

Истински километри...

Това чист градски разход - 100% реален

Comment

Без да се сърдиш ама мислех че по-голяма манерка от моята няма ...
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Ха ха, твърде силно изказване...

Comment

Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщение
                Който има желание ще му пратя снимки...
                Колата е за смяна на съединител, отпред от ляво горен и долен носач, според мен и двата предни амортесьора са за смяна. Това е по техн. част. Боята е матирана от фини драскотини, има на 3 места натиснато мн леко колкото лев, двете брони са за боя.
                Двигател без забележки, турбо от 150 к.с., интериор запазен - за пране.
                При това описание не знам дали трябват снимки.
                Ако намериш някой да ти даде нещо повече от 2000лв ще трябва да черпиш.

п.п. И аз погледнах снимките от албума. Жената знае ли, че си ги изшляпал тези снимки? Ако знае може да сложиш и други, да се порадваме още малко.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

http://www.cars.bg/p50088
                  аз доколкото мога да чета 850 < 2500 при това нов
                  Last edited by toto99; d.m.y г., 22:27.
                  Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

Знае разбира се и дори идеята беше нейна. Има още доста и по-разголени снимки,
                    на плажа чисто голи, само ние и Алфата...

Comment

Знае разбира се и дори идеята беше нейна. Има още доста и по-разголени снимки,
                      на плажа чисто голи, само ние и Алфата...
                      Хайде стига бягал от въпроса за цената с жена ти и голи снимки.
                      Аз искам да знам каква е цената на колата пич! И то сериозно се интересувам?!!?!?!
                      Другия вариант е да ти дам мойта турбина и пари и да ми свалиш твоята? С прехода барабар към изпускателя и изпускателните колектори?! Ко шъ кажеш?
                      ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                      ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                      Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                      Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщение
                        Хайде стига бягал от въпроса за цената с жена ти и голи снимки.
                        Аз искам да знам каква е цената на колата пич! И то сериозно се интересувам?!!?!?!
                        Другия вариант е да ти дам мойта турбина и пари и да ми свалиш твоята? С прехода барабар към изпускателя и изпускателните колектори?! Ко шъ кажеш?
                        То с колекторите ще е,иначе бая зор ще е!

Comment

Първоначално публикувано от popaay Покажи съобщение
                          То с колекторите ще е,иначе бая зор ще е!
                          Ар ю сириъз?

Хахахахаха,
                          Вихрони, чакам оферта баце!
                          Ма после да не дойдеш да си я искаш обратно, че не я давам!
                          ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                          ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                          Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                          Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Идваш с торбата с парите и ти я давам, с разумно количество пари вътре.
                            Говоря сериозно. Целта не ми е да спечеля пари. Приготви си 2800 пък ще се разберем...

---------- Post added at 08:04 ---------- Previous post was at 07:52 ----------

Не знам колко човека магат да се похвалят с 4.7 извънградско и 8.5 градско (със ръчка)...
                            От 0-100 за по-малко 10 сек.
                            София Пловдив и обратно с 33лв 320км с карането там (в града)
                            Бензинките на газ дори само могат да мечтаят за такъв разход в лева.
                            И да не изброявам как насирам разни ТDS-и и т.н.
                            80000 хил карам тази кола и и знам кътните зъби.

Comment

Който има желание ще му пратя снимки...
                              Колата е за смяна на съединител, отпред от ляво горен и долен носач, според мен и двата предни амортесьора са за смяна. Това е по техн. част. Боята е матирана от фини драскотини, има на 3 места натиснато мн леко колкото лев, двете брони са за боя.
                              Двигател без забележки, турбо от 150 к.с., интериор запазен - за пране.
                              При това описание не знам дали трябват снимки.
                              По това което си описал и по видяното на снимките от външен вид,от това което е от вътре,и от това че е 136 к.с.,и от това че е първата 166-ца, и по това което е на пазара ...автомобилата е за разпродажба на части.Като повече от 1700-1800лв на куп от някои ще е постижение при което трябва да си удариш дупето в тавана.

П.П За разхода ти..няма жив човек които да ти повярва че 136-ца на ръчка дава този разход.Освен ако не използваш спускането след Момин Проход до преди разклона за Пазарджик.
                              Нищо лично не съм купувач...
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Като не си куповач не знам що даваш оценки.
                                За 1800 иди и виж за какво става вапрос.
                                За разхода не карам никой да ми вярва. 4.7 е икономично каране 90-100 км/ч
                                8.5 е само градско и е неикономичен, демек може и по-малко.
                                И въобще не смятам да споря с някой.
                                Идваш сипваш 33 лв отиваме до Пд и се връщаме и ще остане.
                                20лв 85-100 км градско каране първи на светофарите.
                                Не ми казвай че е невъзможно....

Comment

Working...
                                X